Sveiki atvykę į Integrra vartotojo vadovą. Šio vadovo tikslas yra detaliai supažindinti vartotojus su Integrra sistemos funkcionalumais.

Atsidarę skiltį Įmonės nustatymai, galite koreguoti savo įmonės kontaktinę informaciją. Taip pat čia galite rasti:
  • Informaciją apie vartotojus;
  • Informaciją apie išorinius kontaktus;
  • Informaciją apie dokumentus, registrus, bylas;
  • Informaciją apie sistemą.
Paspaudus Įmonės nustatymai galėsite koreguoti įmonės duomenis, paspaudus pieštuko logotipą. Atsidariusiame lange galite koreguoti savo įmonės kontaktus. Suvedus visus duomenis spauskite Išsaugoti. Taip pat galite ištrinti įmonę paspaudę Trinti įmonę.
Norėdami pasikeisti įmonės logotipą, spauskite Įmonės nustatymai. Atsidariusiame lange spauskite Keisti logotipą. Galite įkelti nuotrauką paspaudus Choose File. Norėdami pašalinti esamą nuotrauką spaudžiame Valyti. Taip pat yra galimybė nuotrauką vartyti spaudžiant Pasukti į kairę ir Pasukti į dešinę. Atlikus visus norimus veiksmus spauskite Patvirtinti.
Įmonės nustatymai dalyje paspauskite Informacija apie vartotojus ir pasirinkite Vartotojai. Čia matote visus savo įmonės vartotojus. Galite pasinaudoti greita arba išplėstine paieška vartotojui surasti. Taip pat galite kurti naują vartotoją paspaudę Naujas vartotojas arba koreguoti jau suvestus vartotojų duomenis.
Galite pasirinkti kokiam padaliniui priklauso vartotojas ir priskirti jam pareigas, rolę ar lytį. Paspaudus Siųsti slaptažodžio atnaujinimą, vartotojas į savo el. paštą gaus slaptažodžio atnaujinimo formą. Paspaudę Registrų teisės, galėsite pažymėti kokius registrus vartotojas galės matyti ir juose ieškoti.
Įmonės nustatymai dalyje paspauskite Informacija apie vartotojus ir pasirinkite Daliniai. Šioje dalyje galite sukurti įmonės dalinius paspaudę Sukurti naują dalinį. Redaguojant esamus dalinius galite matyti jam priskirtus vartotojus. Paspaudę pieštuko paveikslėlį galite greitai pereiti prie asmens duomenų koregavimo. Norėdami ištrinti dalinį, spauskite – Trinti dalinį.
Įmonės nustatymai dalyje paspauskite Informacija apie vartotojus ir pasirinkite Pareigos. Šioje dalyje galite Sukurti naują pareigybę, arba redaguoti jau esamą. Taip pat galite pasinaudoti greita arba išplėstine paieška sukurtai pareigai rasti. Kuriant ar redaguojant pareigybes, svarbiausia suvesti visus reikalaujamus duomenis, kurie pažymėti raudona žvaigždute. Kuo mažesnis Svoris (rūšiavimui) skaičius, tuo svarbesnės pareigos įmonėje ir tuo daugiau vartotojas turės galimybių INTEGRRA sistemoje. Pvz. direktorius 1, administratorius 2, darbuotojas 10. Skaičiai turi būti nuo 1 iki 10.
Įmonės nustatymai dalyje paspauskite Informacija apie vartotojus ir pasirinkite Pavadavimai. Šioje dalyje galima Sukurti naują pavadavimą arba redaguoti jau esamą. Pavadavimas reikalingas tam, jog darbuotojui išėjus atostogų ar netikėtai susirgus, kitas asmuo galėtų perimti tam tikras įmonės bei darbuotojo funkcijas. Taip pat galite pasinaudoti greita arba išplėstine paieška sukurtam pavadavimui rasti. Kuriant ar redaguojant pavadavimus, svarbiausia suvesti visus reikalaujamus duomenis, kurie pažymėti raudona žvaigždute. Galite pažymėti, kad pavadavimas būtų įrašytas ir kuriant ar registruojant dokumentus, pažymėjus Ar pavadavimai atsispindi DVSe. Atlikus visus norimus veiksmus spauskite Sukurti naują pavadavimą.
Įmonės nustatymai dalyje paspauskite Informacija apie išorinius kontaktus ir pasirinkite Kontaktai. Atsidariusiame lange galite susikurti ar redaguoti savo įmonės kontaktus. Galite pasinaudoti greita arba išplėstine paieška kontaktui rasti. Šioje dalyje taip pat bus matomi visi dokumento kortelėje kurti fiziniai ir juridiniai asmenys. Redaguojant ar kuriant, svarbiausia nurodyti visus kontakto duomenis. Taip pat pasirinkite kontakto tipą, ar tai būtų fizinis ar juridinis asmuo. Atlikus visus norimus veiksmus spauskite Sukurti kontaktą.
Įmonės nustatymai dalyje paspauskite Informacija apie dokumentus, registrus, bylas ir pasirinkite Dokumentai, galite matyti visus įmonės vartotojų sukurtus dokumentus. Paspaudus pieštuko ikonėlę galima redaguoti dokumento duomenis. Taip pat galima dokumentą ištrinti, paspaudus trynimo ikonėlę. Jau registruotą dokumentą patartina trinti pasirinkus Trinti dokumentus. Taip pat galite pasinaudoti greita arba išplėstine paieška dokumentui rasti.
Įmonės nustatymai dalyje paspauskite Informacija apie dokumentus, registrus, bylas ir pasirinkite Dokumentai, galėsite matyti Trinti dokumentus funkciją, su ja galima trinti pasirinktus dokumentus. Atsidariusiame lange pasirinkite registrą kuriame yra dokumentas ir spauskite Patvirtinti. Sistema rodo paskutinį dokumentą kurį galite trinti. Norėdami ištrinti spauskite Trinti.
Įmonės nustatymai dalyje paspauskite Informacija apie dokumentus, registrus, bylas ir pasirinkite Dokumentų eksportas. Dokumentus galėsite eksportuoti (išsisaugoti). Pasirinkite registrus, datas ir paspauskite Eksportuoti. Sistema surinks visus pasirinktuose registruose esančius dokumentus ir sudės į .ZIP laikmeną.
Įmonės nustatymai dalyje paspauskite Informacija apie dokumentus, registrus, bylas ir pasirinkite Dokumentų taisymas. Ši funkcija leidžia taisyti ar koreguoti esamus dokumentus. Atsidariusiame langelyje galite suvesti ieškomo dokumento duomenis. Galima ieškoti pagal pavadinimą, numerį, antraštę ar datą. Rekomenduojame nekeisti dokumento nr. registre, kadangi registras gali prarasti dokumentų numeravimo seką.
Įmonės nustatymai dalyje paspauskite Informacija apie dokumentus, registrus, bylas ir pasirinkite Pasikartojančios užduotys. Atsidariusiame lange matysite visas užduotis, kurios buvo pažymėtos kaip pasikartojančios. Tokias užduotis galite redaguoti arba trinti.
Įmonės nustatymai dalyje paspauskite Informacija apie dokumentus, registrus, bylas ir pasirinkite Pasirašymo formatai.  Atsidariusiame lange galėsite nusistatyti kokiais formatais galėsite pasirašinėti dokumentus.
Šis funkcionalumas leidžia automatiškai atsisiųsti visus norimus dokumentus tiesiogiai iš el. pašto dėžutės į Integrra sistemą. Įmonės nustatymai dalyje paspauskite Informacija apie dokumentus, registrus, bylas ir pasirinkite Registracija iš el. pašto. Norėdami sukurti naują paskyrą spauskite Sukurti paskyrą. Atsidariusiame naujame langelyje matome visus reikiamus nustatymus. El. pašto adresas – šiame laukelyje suveskite savo el. pašto adresą iš kurio norite, kad sistema atsisiųstų dokumentus. Serverio adresas – svarbu nurodyti tikslų serverio adresą (pvz. Gmail serverio adresas - pop.gmail.com). Serverio portas – laukelyje įrašykite kokį portą naudoją el. pašto dėžutės serveris. (pvz. Gmail portas – 995). El. pašto dėžutės vartotojo vardas – šiame laukelyje įrašykite, kokiu vartotojo vardu jungiatės prie el. pašto dėžutės (dažniausiai tai būna el. pašto adresas). El. pašto dėžutės vartotojo slaptažodis – įrašykite savo el. pašto dėžutės slaptažodį. Registras – pasirinkite, kuriame registre norite, kad gaunami dokumentai atsirastų. Asmuo, kuriam bus nukreiptas laiškas registravimui – pasirinkite vartotoją, kuris bus atsakingas už gaunamus el. paštu dokumentus (jie atsiras jo paskyroje). Rodyti tik laiškus su prisegtukais ? – pasirinkus šį nustatymą į sistemą Integrra atsisiųs tik el. laiškai, kurie turi prikabintus dokumentus ar laikmenas. Gavėjas(-ai) pagal nutylėjimą – galite pasirinkti, koks gavėjas bus automatiškai nustatomas dokumente, kurį atsisiųsite per šį funkcionalumą į sistemą. Atlikus visus veiksmus spauskite Sukurti paskyrą.
Įmonės nustatymai dalyje paspauskite Informacija apie dokumentus, registrus, bylas ir pasirinkite Registrai. Šioje dalyje galite matyti visus registrus, juos kurti, redaguoti. Galite pasinaudoti greita arba išplėstine paieška registrui rasti.
Įmonės nustatymai dalyje paspauskite Informacija apie dokumentus, registrus, bylas ir pasirinkite Registrų bylos. Šioje dalyje galite kurti naujas arba redaguoti esamas registrų bylas. Galite pasinaudoti greita arba išplėstine paieška registro bylom surasti.

Įmonės nustatymai - Informacija apie dokumentus, registrus, bylas - Registrų bylos (Kurti naują bylą)

Įmonės nustatymai dalyje paspauskite Informacija apie dokumentus, registrus, bylas ir pasirinkite Registrų bylos. Šioje dalyje galite sukurti naujas registrų bylas, paspaudę Sukurti naują bylą. Kurdami naują byla svarbiausia užpildykite laukus pažymėtus raudona žvaigždute. Nurodykite kokiam ar kokiems registrams byla priklausys. Taip pat galima pažymėti kokie asmenys ar daliniai matys bylą.
Įmonės nustatymai dalyje paspauskite Informacija apie dokumentus, registrus, bylas ir pasirinkite Rūšys. Galite kurti naują arba redaguoti jau esama rūšį.
Įmonės nustatymai dalyje paspauskite Informacija apie dokumentus, registrus, bylas ir pasirinkite Vizavimo šablonai. Šioje dalyje galite kurti ir redaguoti vizavimo šablonus. Norėdami kurti naują vizavimo šabloną, spauskite Sukurti naują šabloną. Galite pasirinkti kontrolės tipą ir asmenis, kurie matys vizavimo šabloną. 
Įmonės nustatymai dalyje paspauskite Informacija apie dokumentus, registrus, bylas ir pasirinkite Administravimo žurnalas.  Atsidariusiame lange galite pagal datą matyti koks vartotojas ir kada, sistemoje atliko veiksmus.
Atleidus darbuotoją, jį galite pašalinti ir iš sukurtos įmonės INTEGRRA sistemoje. Vartotojas nebeturės galimybės prisijungti prie įmonės ar matyti jos veiklos. Savo įmonės nustatymuose pasirinkite skyrių - Vartotojai. Susiradę norimą atleisti vartotoją, spauskite redagavimo mygtuką. Pareigų paskyrimas dalyje prie vartotojui priskirtų pareigų, paspauskite raudoną trynimo mygtuką ir „atleidę“ vartotoją spauskite Išsaugoti.
Norėdami ištrinti vartotojo paskyrą INTEGRRA sistemoje, puslapio viršuje užvedus žymekliu atsidaro papildomas langelis kuriame pasirinkite Nustatymai. Naujai atsidariusiame lange spauskite pieštuko paveiksliuką, atsidariusiame langelyje spauskite Ištrinti paskyrą. Sistema jūsų paprašys įrašyti savo paskyros slaptažodį ir paskyra bus ištrinta.